Soul

“Een beeld zegt meer dan 1OOO woorden.”

Cliché maar oh zo waar.

Een foto kan je heel diep raken, wakkert diepe emoties aan, je verbeelding komt tot leven. Je koppelt een verhaal aan wat je ziet, verplaatst je in de persoon op de foto, herbeleeft herinneringen. Je voelt het verdriet, de blijdschap, de kracht, de verbinding…

En wat als dat sterk beeld een foto van jezelf is? Dat is de essentie van Soul Photography.

Ik spiegel jouw ziel door het oog van mijn lens. Ik zet jou in al je kracht en al je breekbaarheid op beeld. En dat beeld zegt meer dan 100 000 woorden…

Soul photography is toegankelijk voor iedereen. We creëren een gemoedelijke sfeer, leren elkaar kennen. Jij doet jouw verhaal. Ik observeer en capteer. Het resultaat is een puur en écht beeld van jezelf. Eentje om uit te vergroten, in te kaderen of heel ingetogen bij te houden voor jezelf.

Meer specifiek wordt het resultaat van dit concept nog versterkt door de samenwerking met een coach of therapeut. Het kan een prachtig afsluitmoment zijn van een traject naar zelfontplooiing en zelfvertrouwen, een middel om stappen te zetten binnen de sessies die je volgt of een doel waar je heel bewust naar toewerkt.

Heb je interesse? Ik stuur je met veel plezier mijn infobrochure die je ook kan voorleggen aan jouw therapeut of coach. Soul photography kan een helend deeltje zijn van het geheel.

Liefs,
Ellen